Hur arbetar jag

Genom mitt företag Mental Coaching AB erbjuder jag ett brett spektrum av tjänster från chefs- och karriärscoaching till stresshantering, mental träning, arbetsglädje och sorgbearbetning. Det görs genom individuella samtal utifrån individens situation med väl beprövade övningar, metoder och verktyg. Jag erbjuder även skräddarsydda kurser, föreläsningar och workshops.

Fokus läggs på lösningar och resultat, inte på problem. Centralt för coaching och mental träning är att aktivt arbeta med att sätta och nå mål. Förväntat resultat är bland annat stärkt självkänsla, inre trygghet, en balans mellan krav och förväntningar samt ökad livs- och arbetsglädje. En starkare motivation och en bättre gruppdynamik är andra positiva resultat vid coaching och mental träning.

Jag är utbildad Mental Coach av Lars-Eric Uneståhl på Skandinaviska Ledarhögskolan vilket innebär att jag är Licensierad Mental Tränare, Diplomerad Målbildstränare och ICC Certifierad Internationell Coach. Jag är även utbildad Stresscoach, Certifierad Handledare i Sorgbearbetning, Certifierad NLP Practitioner samt har läst personaladministration och teologi.

Sedan några år tillbaka arbetar jag också som frilansskribent och skriver regelbundet artiklar inom mina expertområden. Då jag vill vidareutveckla mitt skrivande har jag utbildat mig i journalistik på Poppius Journalistskola. I dagsläget arbetar jag på en bokserie om personlig utveckling.

Mental träning, coaching och NLP är några av de mest effektiva sätten att nå bra resultat på kort tid. Vill du vet mer om mental träning är du välkommen att kontakt mig via e-post: marianne@mcoaching eller via telefon 076 237 4862. Min hemsida är under konstruktion.

Varmt välkommen!
Marianne Pettersson Lic Mental Tränare, och Coach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.