Om bloggen

Mitt arbete är att hjälpa människor att se möjligheter med fokus på lösningar och resultat istället för problem. Genom att utforska, utveckla och lära för livet kan du förändra ditt liv en dag i taget. Det enda du behöver är en anteckningsbok och en penna för att notera dina framsteg.

Mental träning vänder sig till alla människor oavsett ålder, kön, utbildning och etnisk bakgrund. Det är en metod som du praktiserar när det passar dig, på arbetet, på bussen, på lunchen, när du städar, när du är på gymmet med mera. Vill du få extra bra resultat så avsätter du varje vecka 30-60 minuter i din kalender för att gå igenom veckans anteckningar. Bloggens syfte är att inspirera människor att fungera och må ännu bättre både professionellt och privat.
Varmt välkommen!                                                                                                                       Marianne Pettersson                                                                                                             Mental Coach

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.